Va putem oferi :

Modernizari echipamente

Modernizarea unei instalatii existente depinde de ceea ce doreste beneficiarul sa obtina prin adaugarea si/sau modificarea de :

 senzori (proximitate, temperatura, deplasare, etc) automate programabile care sa inlocuiasca vechile automate programabile sau logica cu relee modificarea de programe ale automatelor programabile pentru realizarea unor noi functii ale instalatiei

De asemenea executam si alte modificari care sa duca la functionarea instalatiei conform noilor cerinte. Fiind un domeniu vast va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Realizare proiecte 

 Realizare proiecte pentru automatizari de diferite tipuri

 Implementare proiecte si punere in functiune. Analiza proiecte existente si modificarea lor daca este cazul.

 Realizare de documentatie pentru instalatii fara documentatie sau cu documentatie incompleta

Evident proiectarea va fi inclusa pentru instalatiile produse, modernizate sau modificate de catre noi.

 

Soft monitorizare, SCADA, BMS, HMI

Programele de tip SCADA, BMS sau HMI sunt programe dedicate de monitorizare si/sau control a diverselor instalatii industriale sau civile. Va putem executa software pentru:

 dispecerate, SCADA, HMI, MMI comanda si control instalatii experimentale monitorizarea linii de fabricatie comunicatie si transmisie de date la distanta achizitii date, analiza semnale etc. sisteme BMS.

Toate programele sunt dezvoltate cu mediul de dezvoltare LABVIEW, produs de National Instruments SUA. Este un mediu de dezvoltare rapida de aplicatii. Aplicatii realizate cu acest mediu de dezvoltare:

 program monitorizare si control uscatoare lemn (legatura la distanta prin GSM) program monitorizare linie umplere fiole program monitorizare si control instalatie comanda si control campuri electromagnetice

 

Instalatii la cheie 

Automatizarile pentru instalatii industriale sunt in majoritatea cazurilor unicate. Avand experienta in domeniu va putem sugera solutii pentru cerintele dvs., fie ca este vorba de o instalatie noua sau de modernizarea uneia existente. Va putem oferi solutii si pentru monitorizarea si/sau comanda unor instalatii, incepand de la cateva puncte de masura pana la sute de puncte de masura/comanda. Avand in vedere complexitatea problemei va rugam sa ne contactati pentru a discuta in detaliu aspectele legate de realizarea unei astfel de automatizari. Exemple de instalatii la care am realizat automatizarea, partial sau integral.

 monitorizare cazan 105t termocentrala (aplicatie software, reconfigurare hardware)

 monitorizare linie umplere fiole (program PLC, comunicatie, aplicatie software PC) 

 comanda linie producere apa distilata (senzori, program PLC, tablouri, interfete HMI) 

 monitorizare autoclav (aplicatie software PC, comunicatie)

 monitorizare linie spalare flacoane (aplicatie software PC, comunicatie)

 

Integrare sisteme

Ca integratori de sisteme nu va impunem un anumit tip de echipament si vom folosi ceea ce beneficiarul are deja sau agreeaza ca echipament. Ca atare va putem integra aceste echipamentele, necesare realizarii automatizarii dorite. In cazul realizarii unei automatizari va putem oferi si consultanta necesara selectiei de echipamente si integrarii acestora in instalatie. Echipamentele pot fi, de exemplu :

 automate programabile, senzori de orice tip (temperatura, presiune, umiditate, etc), tablouri automatizari /joasa tensiune (cu sau fara cablare), modemuri (pe cablu, GSM sau radio), 

 componente actionari electrice (sigurante, comutatoare, invertoare, etc.)

Lista de componente poate fi mai lunga, in functie de cerintele fiecarui proiect in parte.

 

Programare PLC uri

La acest capitol va oferim urmatoarele:

 programare PLC-uri (pentru automatizari) sau modificare programe (pentru modernizari)programare PIC-uri 

 realizare de adaptari programe PLC-uri la software-uri de tip SCADA, BMS

 realizarea de programe de comunicatii la distanta prin modemuri de orice tip